Rijschool
Rijschool-centrale
Rijschool van Gerwen
Zeeland
Terug Rijschool Zeeland

Rijschool van Gerwen
Hogeweg 14
5411LP Zeeland
0486-454545

Categorien (auto/motor): Rijschool van Gerwen geeft autorijlessen en motorrijlessen.


Extra informatie:

Sinds 1964 verzorgt Verkeersschool Rijschool van Gerwen voor iedereen een passende rijopleiding. Vanuit onze hoofdvestiging in de Brabantse plaats Zeeland hebben wij een groot bereik. Wij zijn aangesloten bij de Bovag en Iso-gecertificeerd.

Verkeersschool Rijschool van Gerwen is, door altijd voorop te lopen, uitgegroeid tot één van de grootste verkeersscholen in de regio. We geven auto-, motor- en bromfietsrijlessen. Vanwege de grootte van de organisatie zijn er geen wachttijden. En doordat wij flexibel werken, kan de rijles altijd doorgaan. U heeft bij ons altijd één vast aanspreekpunt.

We werken met moderne voertuigen. Bij de autorijlessen maken onze ervaren instructeurs gebruik van iPads met instructies. Iedereen kan online het gehele traject volgen. De geduldige en deskundige instructeurs stellen u op uw gemak.

Er zijn ook diverse chauffeursopleidingen. U kunt opgeleid worden tot vrachtwagen-, taxi- of touringcarchauffeur. Ook is er de opleiding tot heftruck- of reachtruckchauffeur. De chauffeursopleidingen kunnen in ons opleidingscentrum of op locatie plaatsvinden. Dit is in verschillende talen mogelijk.

Van Gerwen: voor alle rijopleidingen en personenvervoer!

Vraag stellen aan Rijschool van Gerwen:

Naam:
Email:
Vraag:
Uw code: