Rijschool
Rijschool-centrale
Rijschool Wilma Smit
Sint maarten
Terug Rijschool Sint maarten

Rijschool Wilma Smit
Groenveldsdijk 18
1744GD Sint maarten
0224 552271

Categorien (auto/motor): Rijschool Wilma Smit geeft autorijlessen.


Extra informatie:

De opleiding bestaat globaal uit twee delen. Het eerste deel van de opleiding heeft vooral te maken met het motoriek en het aanleren van vaardigheden. Een goed synchroon lopend voetenspel, een goede kijktechniek en een goed ruimtelijk gevoel staan daarbij centraal. Hierna wordt in het tweede deel aandacht besteed aan de verkeerstaak tot de processen min of meer automatisch verlopen. Alle resultaten worden bijgehouden in een rij-rapport dat je iedere keer weer meeneemt in de auto.
Wij rijden in de Peugeot 307 HDI, dit is een middenklasse auto met standaard anti blokkeer remsysteem (ABS). Wij hebben klimaat controle aan boord dus dat betekend dat het in alle jaargetijden goed vertoeven is in de auto. In de auto's wordt niet gerookt. Je wordt van huis opgehaald en weer thuis afgezet. Wel zal je af en toe door een andere leerling naar huis worden gereden.
Wij geven sinds begin 2005 ook motorrijles. Wij geven les op de kawasaki ER 500. Dit is een tweecilinder 500cc zware motor van 50 pk (37 kW) . Voor de lichte klasse gebruiken we hetzelfde type motor maar dan de 35 pk (25 kW) uitvoering. Dit is verplicht voor leerlingen onder de 21 jaar. De instructeur volgt op eigen motor. Als je niet in het bezit bent van je rijbewijs B moet je voordat je de praktijklessen begint theorie-examen doen.
De instructeurs zijn René (auto en motor)en Rijschool Wilma Smit (auto)
Voor meer informatie kunt u in onderstaand formulier uw vragen stellen.
Tevens motorrijles met dezelfde prijzen.

Vraag stellen aan Rijschool Wilma Smit:

Naam:
Email:
Vraag:
Uw code: