Rijschool
Rijschool-centrale
Rijschool overzicht
Oosterwolde
Terug naar provincie Friesland

Rijscholen in Oosterwolde

P. Van Der Meulen
Langekamp 41
8431PR Oosterwolde
Piet Van Veenen
HET HG STUK 27
8431KL Oosterwolde


Rijscholen bij Oosterwolde in de buurt

Rijschool VIA
Barten 29
8447BG Heerenveen

Extra informatie rijschool:
Autorijschool-VIA is reeds 6jaar in Heerenveen met een stabiele slagingspercentage van 50% . de cursist kan gebruik maken van een online rijles boekingssysteem wat gratis aangeboden wordt Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel; Onze lesautoeen VW Touran voorzien van airco en is rookvrij.Wij hebben naast gewone lessen, diversen .......
Rijschool FAS
Raksw‚l 1
8492 CM AKKRUM

Extra informatie rijschool:
Rijschool FAS is officieel gestart in 2008 en heeft als motto: Voor een vertrouwde oversteek naar je rijbewijs! Dit kenmerkt zich door op een leuke, vlotte, maar vooral verantwoorde manier van lesgeven je �klaar te stomen� voor het examen. Uiteraard staan klantvriendelijkheid en persoonlijke aandacht bij ons hoog in het vaandel.
Rijschool Lammert Visser
Leijen 12
8446LT Heerenveen

Extra informatie rijschool:
Rijschool Lammert Visser is inmiddels 15 jaar gevestigd in Heerenveen. Wij geven 60 minuten rijles in een rook vrije auto met airco. Diverse pakketten behoren tot de mogelijkheden, evenals gespreide betaling en financiering.
Rijschool Nico Deen
Prins Bernhardweg 21
8453XB Oranjewoud
Rijschool Hofma
MARKTWG 10
8444AD Heerenveen
Rijschool Boek
SINGEL 32
8408CA Lippenhuizen


Plaatsen in omgeving van Oosterwolde

Appelscha (2 rijscholen)Bent u een rijschool uit Oosterwolde of elders en wilt u uw rijlessen aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Oosterwolde staan momenteel 2 rijscholen vermeld.