Rijschool
Rijschool-centrale
Auto en Motor College Brusselsepoort
Maastricht
Terug Rijschool Maastricht

Auto en Motor College Brusselsepoort
Elysabeth Gruytersstraat 15
6216 EN Maastricht
0433440016

Categorien (auto/motor): Auto en Motor College Brusselsepoort geeft autorijlessen en motorrijlessen.


Extra informatie:

Auto- en Motorcollege Brusselsepoort


staat garant voor een moderne en gedegen opleiding, die uiteindelijk leidt tot niet alleen het behalen van uw rijbewijs of theorie certificaat, maar ook het doel heeft om na een opleiding van U een sociale en verkeersbewuste bestuurder te maken.
Mede mogelijk gemaakt door de jarenlange ervaring die onze instructeur heeft opgedaan betreffende het praktijkgedeelte van auto, motor en bromfiets in het toch steeds drukker en complexer wordende verkeer van vandaag.
Uw rij-instructeur is een vaste, gediplomeerde instructeur volgens de wet rij - onderricht motorrijtuigen.

Onze praktijkopleidingen zijn dan ook duidelijk gebaseerd op Het Nieuwe Rijden en het Verkeersinzicht, iets waar onze instructeur al jarenlang mee bezig is, en welke nu bij de examens van het CBR hoog in het vaandel staan.
Ook mede door onze zeer concurrerende prijzen kan bijna iedereen op dit moment, zonder op lessen te besparen, met voldoende zelfvertrouwen het begeerde bewijs van rijvaardigheid behalen.

Goede rijopleiding is de basis voor een veilige toekomst op de weg. Veel leerlingen denken er echter te licht over.
Gebleken is dat men toch gemiddeld 40 lesuren moet doorlopen voordat men het felbegeerde rijvaardigheidsbewijs in handen heeft.
Dit hangt natuurlijk wel af van de voorkennis, motivatie, inzicht en leeftijd, allemaal factoren die belangrijk zijn om te bepalen hoeveel rijlessen u nodig heeft.

Vraag stellen aan Auto en Motor College Brusselsepoort:

Naam:
Email:
Vraag:
Uw code: