Rijschool
Rijschool-centrale
Rijschool Hoekstra
Kootstertille
Terug Rijschool Kootstertille

Rijschool Hoekstra
Tillebuorren 7
9288AN Kootstertille
06-50288549

Categorien (auto/motor): Rijschool Hoekstra geeft autorijlessen.


Extra informatie:

Rijschool Hoekstra

verwelkomt jou graag voor een plezierige en zéér effectieve "Rijopleiding Personenauto". Wij geven rijles in en om de CBR-examenplaats Leeuwarden (Friesland). Woon jij in een straal van ongeveer 25 km rond Leeuwarden dan ben je van harte welkom bij onze rijschool. Wij halen en brengen je van en naar huis, school of werk.

Doelstelling

Het is onze doelstelling om jou conform de Rijprocedure, tegen zo laag mogelijke kosten en in een zo kort mogelijk tijdsbestek, een plezierige en succesvolle "Rijopleiding Personenauto" te bieden van de hoogste kwaliteit.

Uitstékende Prijs-/kwaliteitverhouding

Onze (BOVAG)rijschool geeft rijles (Rijopleiding In Stappen) volgens de meest actuele en hoogste normen en is volledig gediplomeerd en gecertificeerd voor alle belangrijke onderdelen van de "Rijopleiding Personenauto" (WRM, RIS, Rij-/Faalangst). Daarnaast hanteren wij zéér concurrerende tarieven en pakketkortingen. Onze uiterst tevreden (ex)leerlingen zijn hiervan het bewijs. Uiteraard zijn wij aangesloten bij het Bovag GarantieFonds (BGF)

Wat wij jóu bieden

Wij bieden jou een breed assortiment rijlesproducten waaronder ook onze bijzondere Spoedopleiding. Indien je dat wenst stellen we met jou, in overleg, een individuele rijopleiding samen tegen een aantrekkelijk tarief.
Vanzelfsprekend is ook bij onze rijschool per 1 november 2011 de landelijke proef "Begeleid rijden" voor 16.5 jarigen (2toDrive) gestart. Ook de coaches van deze jonge leerlingen kunnen bij ons Gratis worden voorbereid op hun rol.

Daarnaast bieden wij al onze vrienden op facebook een extra korting van 2½ % op onze rijlesprodukten en -pakketten.
Bekijk alvast de website en lees alles over onze succesvolle "Rijopleiding Personenauto".

Belangrijk !!

Bij ons rijd je altijd alleen, tenzij je zelf iemand mee wilt nemen! Op deze wijze wordt de rijles dus geheel afgestemd op jou! Je hoeft dus niet de voorgaande kandidaat naar huis te brengen en/of de volgende kandidaat op te halen. Je wordt dus niet gehinderd door zijn/haar aanwezigheid. Je rijdt bij ons zoveel mogelijk op de plek waar je ook je examenrit zult rijden.

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen voor je eerste rijles !

Tot ziens bij Rijschool Hoekstra.

Vraag stellen aan Rijschool Hoekstra:

Naam:
Email:
Vraag:
Uw code: