Rijschool
Rijschool-centrale
Rijschool overzicht
Koewacht
Terug naar provincie Zeeland

Rijscholen in Koewacht

Rijschool Haan
EMMABAAN 43
4576EB Koewacht
Erik De Vliegere
NIEUWSTR 80
4576AM Koewacht


Rijscholen bij Koewacht in de buurt

Verkeerss. Cosijn
Burgemeester Geillstraat 21
4532EA Terneuzen

NB: Door 1 of meer rijlessen af te nemen bij deze rijschool, dan kunt u hier 15 euro retour ontvangen. [Ontvang hier 15 euro]

Extra informatie rijschool:
........ Cosijn is een bewust kleine rijschool maar daardoor in staat ieder de aandacht te geven die nodig is. Uit eerdere en recente slagingspercentages blijkt dat we daarmee op de goede weg zitten. Verdere informatie vindt u op onze website, www.rijschool-cosijn.nl Op deze site houden we alle info up to date. De kernwoorden van de.......
Rijschool Kijkuit
Kijkuit 8
4571 PE Axel

Extra informatie rijschool:
Anita van de Velde Rijschool Kijkuit De Rijschool voor dames in Zeeuws-Vlaanderen Missie 100% les geven, Kwaliteit is voor mij heel belangrijk. Mijn streven is om van iedere leerling een zelfstandige, sociale weggebruiker te maken. Die veilig en verkeersinzichtelijk rijdt. Theorie - praktijk Beschrijving De Rijschool met als doelgroep: dames.
Rijschool P.w. Goud
Kerkdreef 33
4571GH Axel
Rijschool M. De Munter
TER DUINENSTR 31
4574PT Zuiddorpe
Rijschool bryantje
weide 44
4531uu terneuzen

Extra informatie rijschool:
test
Rijschool Tempo
Guido Gezellelaan 7
4561NS Hulst

Extra informatie rijschool:
........ (een mannelijke en een vrouwelijke instructeur). Onze lesauto's, OPEL Astra's, zijn voorzien van airco en zijn rookvrij. Wij hebben naast gewone lessen, diversen opleidingsarrangementen/pakketten, waaronder een 10-15-20daagse spoedcursus. Bij ons zit u zeker goed!Want wij hebben al jaren een bovengemiddeld eerste slagingspercentage!!!!!


Plaatsen in omgeving van Koewacht

Clinge (1 rijschool)
Hulst (4 rijscholen)
Sint jansteen (1 rijschool)Bent u een rijschool uit Koewacht of elders en wilt u uw rijlessen aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Koewacht staan momenteel 2 rijscholen vermeld.