Rijschool
Rijschool-centrale
Rijschool Troy
Ijsselstein
Terug Rijschool Ijsselstein

Rijschool Troy
Poolster 24
3402HC Ijsselstein
030-8080317

Categorien (auto/motor): Rijschool Troy geeft autorijlessen.


Extra informatie:

Op zoek naar een goede rijschool? Dan is Rijschool Troy jouw rijschool! Bij ons haal je namelijk op een snelle en voordelige wijze je rijbewijs. Doordat wij een goede kwaliteit bieden in onze rijlessen hebben wij al vele tevreden leerlingen morgen feliciteren met hun rijbewijs.

Je wordt bij ons stap voor stap begeleid in het gehele les traject, aangepast aan jouw niveau en wensen. We bieden diverse lespakketten, maar ook losse lessen, een theoriepakket en een tussentijdse toets. Je kan bij ons altijd in overleg met een ervaren instructeur jouw eigen pakket samenstellen.

Wanneer je kiest voor rijlessen van Rijschool Troy , dan kies je automatisch voor kwaliteit en een betrokken en doelgerichte lesmethode. Wij staan bekend om de kwaliteit die wij bieden. Ook de flexibele lestijden en scherpe tarieven maken Rijschool Troy een aantrekkelijke rijschool om je rijbewijs bij te halen.


Wij rijden in de volgende plaatsen: Utrecht, Maarssen, Vleuten, Harmelen, Houten, Wijk bij Duurstede, Groenekan, de Bilt, Bilthoven, Bunnik, Den Dolder, Montfoort, Driebergen, Maargensdijk, Woerden en andere plaatsen in deze regio.

De voordelen

Dit zijn de voordelen van rijles bij Rijschool Troy:

--Gratis proefles
--De wensen van de leerling staan voorop
--Hoog slagingspercentage
--Gratis herexamen
--Geen inschrijfkosten
--10% studentenkorting
--Spoedcursussen mogelijk
--Rijles vanaf 16½ jaar
--Moderne lesauto's

Vraag stellen aan Rijschool Troy:

Naam:
Email:
Vraag:
Uw code: