Rijschool
Rijschool-centrale
Rijschool Gooijer
Huizen
Terug Rijschool Huizen

Rijschool Gooijer
Ereprijs 22
1273xk Huizen

Categorien (auto/motor): Rijschool Gooijer geeft autorijlessen.


Extra informatie:

Wie zijn wij

Wie zijn wij

Rijschool Gooijer is 1 oktober 1995 opgericht en heeft zich ontwikkeld tot een bedrijf waar kwaliteit, service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Inmiddels is onze Rijschool uitgegroeid tot een familiebedrijf waar we met veel passie ons werk doen.
Rijschool Gooijer is een bekende naam in regio ít Gooi. We zijn een gerenommeerd bedrijf met een trouwe klantenkring, vaak zien we familieleden of vrienden van oud leerlingen terug in onze rijopleiding.


Zo begon Rijschool Gooijer in 1995

Visie

Onze visie omschrijft zich kort en bondig: Kwaliteit en Maatwerk, met als basis altijd een betrokken en persoonlijke benadering.

Maatwerk

Iedere leerling is anders, dit vraagt om een individuele aanpak.
Bij Rijschool Gooijer vinden we maatwerk belangrijk. Kies je voor onze rijschool, dan kies je voor een persoonlijke aanpak.
Maatwerk gaat verder dan alleen het aantal rijlessen dat een leerling nodig heeft om veilig en zelfstandig auto te kunnen rijden. Maatwerk betekent ook kijken wat een leerling nodig heeft, geen twee mensen zijn gelijk, individuele eigenschappen van mensen kunnen van invloed zijn op het leerproces. Wij zijn getraind dit te herkennen en mee te nemen in de manier van opleiden. Iemand die bijvoorbeeld sterk auto didactisch is zal een andere manier van instructie geven en coachen nodig hebben dan iemand die bijvoorbeeld een concentratieprobleem heeft.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, getuige ook ons hoge slagingspercentage.
Ons slagingspercentage staat al jaren in de top 10 van best presterende rijscholen van het Gooi. Deze prestatie proberen wij met een minimum aan rijlessen te realiseren!

Vraag stellen aan Rijschool Gooijer:

Naam:
Email:
Vraag:
Uw code: