Rijschool
Rijschool-centrale
Rijschool Blonk
Emmen
Terug Rijschool Emmen

Rijschool Blonk
Holtingerbrink 146
7812DA Emmen
0628176734

Categorien (auto/motor): Rijschool Blonk geeft autorijlessen.


Extra informatie:

Wil jij snel je rijbewijs?

Zoek niet verder!

Bij Rijschool Blonk ben je aan het goede adres!

In korte tijd wordt je opgeleidt tot een verantwoordelijk/zelfverzekerde automobilist, die in staat is om de fouten van anderen op te vangen!
Perfect rijden doet niemand, maar met onze rijopleiding leg je een uitstekend fundament voor een veilige en verantwoorde verkeersdeelname.

Jij als leerling(e) staat centraal. Ongeacht of je nu voor je eerste rijles komt of dat je al vaker achter het stuur hebt gezeten, je bent van harte welkom. Ongeacht of je nu een vlotte leerling bent, of misschien moeilijk leert, of dat je AD(H)D hebt, of wellicht faalangst of rijangst hebt. Ons doel is om jou zó op te leiden dat je een bovengemiddelde kans hebt om in één keer voor het rijexamen te slagen.

Rijschool Blonk is een jonge, dynamische rijschool in Emmen met hoge slagingspercentages voor het rijexamen.
Daarnaast is Rijschool Blonk aangesloten bij de BOVAG...een belangrijk bewijs van kwaliteit! Want alleen als de rijschool een bovengemiddeld slagingspercentage heeft, mag deze aangesloten zijn bij de BOVAG!

We hebben verschillende pakketten, informeer gerust eens naar de mogelijkheden! Informatie is altijd gratis en verplicht je tot niets!

Eveneens belangrijk om te weten: we behoren tot één van de goedkoopste rijscholen in de regio Emmen. Je lesauto is een Mercedes Benz C200!

Voor een rijles van 60 minuten betaal je slechts 39,=

Bekijk hier alvast de lesauto of bel gerust eens voor nadere informatie!


Met vriendelijke groet,

Esther Blonk

Vraag stellen aan Rijschool Blonk:

Naam:
Email:
Vraag:
Uw code: