Rijschool
Rijschool-centrale
Rijschool van de Vorst
Den bosch
Terug Rijschool Den bosch

Rijschool van de Vorst
Boschveldweg 299
5211 VK Den bosch
073-5214120

Categorien (auto/motor): Rijschool van de Vorst geeft autorijlessen en motorrijlessen.


Extra informatie:

welkom bij verkeersschool Rijschool van de Vorst

Het is al weer meer dan 10 jaar geleden dat we onze rijschool zijn gestart Sindsdien hebben een groeiend aantal cursisten bij ons het felbegeerde roze papiertje weten te behalen.

verkeersschool Rijschool van de Vorst kiest voor kwaliteit en een persoonlijke benadering. Een goede rijopleiding staat voorop en die geven wij o.a. volgens de RIS-methode. Bij deze manier van lesgeven leert de cursist autorijden in duidelijke stappen en worden op verschillende momenten (proef)examens afgenomen. Het eindresultaat is een hoger slagingspercentage en een hoger niveau van rijvaardigheid dan bij reguliere rijopleidingen.

Ook voor het motor rijbewijs kunt u bij ons terecht. hier voor hebben wij een speciale KNMV-gecertificeerde rij instructeur

De persoonlijke benadering komt tot uiting in hoe we onze rijschool runnen wij kiezen er voor om een kleine rijschool te zijn en te blijven. Zo kunnen we onze cursisten de volle aandacht geven en leren we ze goed kennen.

Wij willen onze cursisten een gedegen rijopleiding aanbieden voor een goede prijs. Daarin houden we rekening met de wensen, de verwachtingen, maar ook de vaardigheden van de cursist.

voor je auto & motor rijbewijs ben je bij ons goed op weg!!

Vraag stellen aan Rijschool van de Vorst:

Naam:
Email:
Vraag:
Uw code: