Rijschool
Rijschool-centrale
1op1 autorijschool
Delft
Terug Rijschool Delft

1op1 autorijschool
Pijperring199
2625 EP Delft
015-2630129

Categorien (auto/motor): 1op1 autorijschool geeft autorijlessen.


Extra informatie:

Onze Rijschool is uniek in zijn soort omdat wij 1 op 1 rijles geven. Bij ons verdient elke leerling privé-rijles, dat betekent dus de volledige persoonlijke aandacht van de instructeur. Wij zorgen ervoor dat niemand op de achterbank zit tijdens uw rijles. Bovendien kiezen wij een route omdat het bij uw leerproces past, niet om een andere leerling naar huis te brengen.


Rijles in vier talen

Onze instructeurs kunnen rijles geven in het Nederlands, Dari, Farsi en Russisch.


Rijles op niveau

Bij ons krijgt iedere leerling rijles op niveau. Iedereen heeft een eigen manier om te leren, en door de rijles aan te passen op het niveau en de leermethode van de leerling bereiken we de beste vooruitgang. Onderwijskundig verantwoord rijles, met persoonlijke aandacht voor de leerling staat bij ons op nummer een.

Gegarandeerd een vaste rijinstructeur

Het is erg belangrijk dat de leerling en de rijinstructeur elkaar goed begrijpen en goed communiceren. De vaste rijinstructeur houdt met de instructiekaart de vorderingen van de leerling bij. Op deze wijze zijn de aandachtspunten en de voortgang altijd duidelijk. De combinatie van deze factoren vormt onze effectieve lesmethode.

Goede faciliteiten

Autorijden leer het beste en het snelste met de juiste middelen. Naast een geschikte auto, een vaste rijinstructeur en een effectieve lesmethode moet men ook beschikken over een goed theorieboek met CD. Indien gewenst kunnen wij u ook hierin voorzien tegen een voordelige prijs.


Voordelige tarieven

Uit het bovenstaande kunt u opmaken dat wij veel aandacht besteden aan de kwaliteit van onze rijlessen. Dat kwaliteit bij ons ook heel betaalbaar is kunt u onder het kopje tarieven zien.

Vraag stellen aan 1op1 autorijschool:

Naam:
Email:
Vraag:
Uw code: