Rijschool
Rijschool-centrale
Ayat Rijschool
Amsterdam
Terug Rijschool Amsterdam

Ayat Rijschool
Pieter Calandlaan 244H
1069KV Amsterdam
0204630061

Categorien (auto/motor): Ayat Rijschool geeft autorijlessen en motorrijlessen.


Extra informatie:

Al meer dan 15 jaar lang werken wij met veel enthousiasme aan ons doel om de beste rijschool van Noord-holland te blijven. Wat kan je van ons verwachten?

Professionaliteit

Je gaat altijd op pad met een van onze eigen instructeurs.
Onze instructeurs voldoen aan de hoogste en meest actuele opleidingseisen. Zij volgen de ontwikkelingen binnen onze branche nauwlettend. Jouw instructeur is dus altijd goed ge�nformeerd.

Betrouwbaarheid

Bij Ayat Rijschool verkeersschool kunt u, in overleg met uw instructeur, zelf uw ideale datum en tijdstip van afrijden bepalen. Wij zijn aangesloten op de geautomatiseerde examenagenda van het CBR, Top-Online. Samen beslissen we wanneer het praktijkexamen wordt afgelegd. Wij laten cursisten nooit onnodige lesuren maken als dat niet nodig is. Door onze jarenlange ervaring en expertise weten wij wanneer cursisten klaar zijn om succesvol te presteren tijdens het praktijkexamen.

Service

Jouw vraag staat bij ons centraal. Wij houden van goed lesmateriaal, heldere afspraken, duidelijke taal en een enthousiaste, persoonlijke aanpak. Een goede service is voor ons vanzelfsprekend.

Flexibel

Veel is mogelijk. Maak je wensen ten aanzien van je opleiding dus altijd bespreekbaar. Wil je flexibele lestijden met veel lesuren in de avond of in het weekeinde? Of heb je behoefte aan een verkorte spoedopleiding? Onze instructeurs staan altijd open voor overleg.

Vraag stellen aan Ayat Rijschool:

Naam:
Email:
Vraag:
Uw code: