Rijschool
Rijschool-centrale
Rijschool overzicht
Kudelstaart
Terug naar provincie Noord-Holland

Rijscholen in Kudelstaart

Rijschool Antilope(n)
Schweitzerstraat 120
1433 AM Kudelstaart

Extra informatie rijschool:
........ met 2 opgeleide enthousiaste instructeurs. Onze lesauto's, SEAT Toledo's, zijn voorzien van airco. Wij hebben naast gewone lessen, diversen opleidingsarrangementen,waaronder een 10-daagse spoedcursus. Voor meer informatie kunt u gebruik maken van het contactformulier. Binnen 2 werkdagen kunt u een antwoord van ons verwachten.


Rijscholen bij Kudelstaart in de buurt

Rijschool Mitra
Ophelialaan 213
1431HG Aalsmeer

Extra informatie rijschool:
De rijschool bestaat al 35 jaar Op dit moment geven we les in een Mistubutsie Outlander en een Opel Astra. De motoren zijn 2 Kawasaki s ER 5 waarvan 1 een lichtecategorie is en een Hoda 600. We geven in samenwerking E achter B.
Rijschool Dakar
Jupiterstraat 28
1431 XB Aalsmeer
Rijschool Dees
HADLEYSTR 63
1431SL Aalsmeer
Rijschool Den Braber
OTWG 45
1435GS Rijsenhout
Rijschool XTREME
Plesmanlaan 9
1421XM Uithoorn
Rijschool Erkan
Amazonelaan 55
1448 VB Purmerend

Extra informatie rijschool:
........ Erkan is in het jaar 1994 opgericht door Bahtiyar Dulkadir. Sindsdien is lessen bij Rijschool Erkan uitgegroeid tot een begrip in Amsterdam, Zaanstreek en Waterland. Dit is bereikt door een constant hoog slagingspercentage. Ons lesgebied is Zaanstad en omstreken. Je rijdt met een Volkswagen Polo, 1.9 SDI. De gehele rijopleiding is.......


Plaatsen in omgeving van Kudelstaart

Aalsmeer (3 rijscholen)
Mijdrecht (2 rijscholen)
Rijsenhout (1 rijschool)
Uithoorn (4 rijscholen)
Wilnis (2 rijscholen)Bent u een rijschool uit Kudelstaart of elders en wilt u uw rijlessen aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Kudelstaart staat momenteel 1 rijschool vermeld.